Питајте нас...
Imejl.png

Ако имате неку недоумицу, слободно нам пишите. Одговорићемо вам на мејл у што краћем временском року.

Молимо Вас, потрудите да питања напишете у складу са правописним конвенцијама, користећи велика слова на почетку реченице, тачке и зарезе. Немојте користити сва велика слова јер се њихова употреба на интернету сматра викањем. Такође, ако пишете латиницом, трудите се да не користите ошишану латиницу и користите српска слова đ и dž а не dj и dz. Није логично да вас интересују граматичка и правописна правила у српском језику а да питање напишете немарно, зар не?

Такође, одговори се шаљу једном у две недеље до месец дана (у зависности од броја питања која стигну за то време), тако да ако желите брзо да сазнате одговор на своје питање, питајте нас директно на нашем ФОРУМУ.

Молимо да постављате конкретна питања везана за правопис, граматику, семантику или етимологију. Ако желите да дате мишљење или тражите савет, прикључите се нашем ФОРУМУ и тамо га изложите. Нећемо одговарати на поруке које не садрже конкретно питање.

ВАЖНО: Ако је ваша недоумица конкретна реч, нпр. да ли је непромењив или непроменљив, асфалт или асвалт, топло препоручујемо сајт Српска дигитална библиотека (http://www.srpskijezik.com/), где можете брзо наћи одговоре на такву врсту питања. Више о сајту Српска дигитална библиотека можете прочитати овде.


Име и презиме*
Имејл*
Ваше питање
Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство, некомерцијално, без прерада 3.0 без других платформи